ABN AMRO Groningen

Voor vernieuwing en verduurzaming van de Groningse binnenstad

Altijd al eigentijds willen wonen in de luwte van de Grote Markt? Hartje oude binnenstad in Groningen? In Mercado woon je in een penthouse of appartement waarvan er geen tweede bestaat. Het gebouw is getrapt opgebouwd met veel ruimte voor groen en een eigen terras.

ABN AMRO Groningen ligt om de hoek, aan de Grote Markt, en is nauw betrokken bij dit project.

De koop van zo’n prachtig nieuw thuis vraagt om een duurzaam advies, gebaseerd op jouw woonwensen en plannen. Nu, maar ook in de toekomst. Karin Klooster en Simone van Liere, onze ABN AMRO hypotheekspecialisten uit Groningen, begeleiden je vanaf de oriëntatie tot na de oplevering. Zij gaan graag met jou in gesprek. Dat kan op kantoor of online via beeldbankieren.

Een hypotheek is net zo persoonlijk als jouw nieuwe woning in Mercado. Welke hypotheek het beste bij je past, bekijken Karin en Simone samen met jou. Zij houden rekening met jouw vermogen, onderneming, wensen voor de kinderen, alles komt aan bod. Zodat ons advies straks optimaal aansluit op jouw persoonlijke situatie.

Vandaag nog mailen of bellen om een afspraak te maken? Neem dan contact op met Karin Klooster (06-51179460) of Simone van Liere (06-83620095). Of stuur een e-mail naar: abnamro.meespierson.groningen@nl.abnamro.com. We zijn ook bereikbaar voor een oriënterend overleg.

Contact

Interesse?
Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.