Bulthaup Groningen

De keuken, het hart van jouw huis.

In de keuken kom je samen, daar heb je een goed gesprek, daar vier je het leven. Hoe dat er precies uit ziet, dat is voor iedereen anders. Geef jij de voorkeur aan een goed wijntje in gezelschap van een paar vrienden. Of heb je het liefst het hele elftal te gast voor een maaltijd na de wedstrijd?

De beste keuken is er een die past als een maatpak. Helemaal afgestemd op jouw persoonlijke wensen en uitgevoerd in de stijl waar jij van houdt. bulthaup levert exclusieve keukens van eerlijke materialen. We werken met een onderscheidend concept, de beste kwaliteit en optimaal maatwerk.  Niets wordt aan het toeval overgelaten. Alles moet kloppen. Vandaar dat we geen standaard ontwerpen laten zien, maar je heel graag uitnodigen om jouw wensen met ons te delen.

Kom langs en laat je inspireren

We ontvangen je op onze bulthaup locatie in Groningen. Maak een afspraak, zodat we alle tijd voor je hebben. Daar krijg je een kijkje in onze keuken en nemen we je mee in de laatste trends en ontwikkelingen. Zo kun jij de beste keuze maken.

Als alle wensen op tafel liggen, gaan wij aan de slag met een ontwerp op maat. Dat ontwerp wordt vervolgens uitgevoerd door echte bulthaup medewerkers; onze collega’s  die elke dag met veel enthousiasme, persoonlijke aandacht en puur vakmanschap aan het werk zijn. En op tijd opleveren! Zodat jij, direct bij de sleuteloverdracht, de champagne kunt ontkurken in jouw eigen droomkeuken.

Het voordeel van het kiezen voor een keuken van bulthaup is, dat deze vóór oplevering van jouw appartement, special of penthouse geplaatst wordt.

Contact

Interesse?
Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.