DUIN INTERIOR

Aangenaam. Miquel van Duin. Ontwerper van exclusieve, hedendaagse interieurs. Helemaal in lijn met de luxe uitstraling van de appartementen, specials en penthouses in Mercado.

Benieuwd naar hoe een interieurontwerp van Miquel van Duin er bij Mercado uit kan zien? De impressies in het verkoopboek zijn hier een voorbeeld van. Zijn “fine luxury” ontwerpen kenmerken zich door de verfijnde materialen en merken. Het liefst combineert hij een vleugje kosmopolitisch Italiaans met bruisend Amerikaans design. Labels als Minotti en Poliform zijn favoriet. De stijlvolle eyecatchers en chique “glance” inspireren hem. Net als een bezoek aan de Salone del Mobile Milaan, Maison & Objet Parijs en de Design Week Londen.

Miquel van Duin is al sinds 2013 werkzaam als interieurontwerper in het luxe woonsegment. Hij heeft zijn sporen binnen de residentiële markt ruimschoots verdiend. Binnenkort realiseert hij de maatwerk interieurs in het unieke woon- en horecaproject Merckt op de Grote Markt in Groningen. Ook voor Mercado presenteert DUIN INTERIOR een aantal conceptontwerpen.

DUIN INTERIOR’s ontwerpen sluiten naadloos aan op het bouwproces en de woonomgeving. Hij werkt samen met vaste partners die perfect vakwerk leveren. Zelf treedt Miquel op als eerste aanspreekpunt. Hij neemt de volledige coördinatie op zich, zonder daarbij de details uit het oog te verliezen. Dat betekent dat DUIN INTERIOR alle mini-bouwteamvergaderingen bijwoont en korte communicatielijnen onderhoudt met de ontwikkelaar, de aannemer en alle andere betrokken partijen. Nieuwsgierig?

Van harte welkom
Van de indeling van de ruimtes tot aan een compleet interieurontwerp. Van deskundig advies tot praktische ondersteuning. Van verlichtingsplan en domotica tot aan kleur, meubels, kunst en decoratie. DUIN INTERIOR heet je van harte welkom voor voor het maken van een offerte.

Contact

Interesse?
Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.