MWPO & Beauvast

MWPO en Beauvast delen dezelfde passie: het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige (historische) bouwprojecten. Wij kiezen voor toplocaties, markante panden en beeldbepalende hotspots. Daar maken we mooie woonprogramma’s en innovatieve werk- en horecaconcepten.

Dat we dezelfde ambities nastreven, blijkt wel uit onze projecten zoals Merckt aan de Grote Markt, Bakkerij Blanche en hotel Miss Blanche aan de Brugstraat/Kleine der A en The Warehouse aan de Rode Weeshuisstraat in Groningen. De ervaringen die we hier hebben opgedaan, willen we graag weer opnieuw in de praktijk brengen. Met Mercado creëren we samen een nieuw stukje Groningse binnenstad.

Beauvast: voor harmonie en synthese

Beauvast is gespecialiseerd in het revitaliseren van historische gebouwen: iets nieuws creëren in verborgen binnenstadspots. “Onze projecten worden gekenmerkt door hoogwaardige afwerkingen en het gebruik van duurzame materialen. De nadruk ligt telkens op het vinden van een synthese tussen historische en moderne architectuur. Een subtiel spel van vormen en materialen als basis voor een harmonieuze en comfortabele ambiance.”

MWPO: voor daadkracht en kwaliteit

MWPO is initiator en regisseur tijdens de hele projectontwikkeling. “We gaan pragmatisch te werk, in een slagvaardig team. Zo ligt de besluitvorming laag en houden we de vaart erin. Tegelijkertijd blijven we continu in overleg met alle betrokken partijen. De architect, de bouwers, de overheid en de kopers: iedereen krijgt ruimte en elke inbreng telt. Dan kom je tot het beste resultaat.”

Contact

Interesse?
Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.