De Jong Sanitair- & Tegelspecialist

Een snelle douche na het sporten. Een warm bad of toch die heerlijke stoomdouche mét Sunshower in het weekend? Wij creëren de badkamer die perfect past bij jouw dagelijkse routine. Een ruimte die voelt als pure verwennerij. Stijlvol, luxueus en warm. Waar je helemaal tot rust kunt komen. Maar ook praktisch, met oog voor het echte leven. Waar je elke morgen je tanden poetst aan de wastafel.

Om dat te realiseren hebben we voor Mercado twee sanitair partners geselecteerd: Raab Karcher en De Jong Sanitair- & Tegelspecialist. Zij ontwerpen met behulp van een 3-dimensionaal tekenprogramma de droombadkamer die past bij jouw smaak en levensbehoefte.

Het standaard door ons geleverde ontwerp is compleet, van hoge kwaliteit, praktisch en wordt met zorg uitgevoerd. Het sanitair wordt in de basis uitgevoerd door Raab Karcher, met uitzondering van de penthouses. Deze zullen exclusief worden uitgevoerd door De Jong Sanitair- & Tegelspecialist.

Heb je aanvullende wensen en houd je van luxe en exclusiviteit, laat je dan inspireren door een van onze sanitair specialisten.

Hoe gaan we te werk?

We nodigen je uit voor een gesprek met de kopersbegeleider om je te informeren over alle mogelijkheden. Afhankelijk van je voorkeur en wensen word je daarna uitgenodigd voor een afspraak in de showrooms. Tijdens die afspraak is er alle gelegenheid om het sanitair te bezichtigen, advies in te winnen en de beste keuze te maken. Zodat jouw droombadkamer klaar is, als jij de sleutel van je luxe appartement, exclusieve special of penthouse in ontvangst neemt.

Contact

Interesse?
Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.