Pandomo Makelaars

“Na de nieuwbouwontwikkeling op de Grote Markt is Mercado een volgend prestigieus project waarbij Pandomo Makelaars betrokken is. Uiteraard vinden wij het fantastisch om mee te hebben gewerkt aan de totstandkoming van Mercado in de binnenstad van ons mooie Groningen.

We zijn bovendien zeer tevreden over het resultaat: de chique uitstraling, het meer dan luxe afwerkingsniveau en de voortreffelijke locatie zijn zaken die voor zichzelf zullen spreken. De woningen naar jouw wensen en ideeën verder helpen vervolmaken, is voor ons een prachtige uitdaging!

We zijn er trots op de verkoop van de penthouses en luxe appartementen van Mercado te mogen verzorgen.

Waar we voor staan

Door onze jarenlange ervaring met het geven van advies en de verkoop van nieuwbouwwoningen, weten we als geen ander wat er komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwhuis. Of het nu gaat om de uitleg over het project, de locatie, de benodigde hypotheek of de verkoop van jouw huidige woning, wij helpen je met onze kennis en kunde graag verder. Zo koop je goed geïnformeerd en zonder zorgen.

We kennen niet alleen Groningen op ons duimpje, ook hebben we een omvangrijk netwerk en bereik. Omdat we de wensen van onze klanten goed in beeld hebben, kunnen we vraag en aanbod vaak snel aan elkaar koppelen en onze klanten ook nog eens full service bedienen. Dat werkt voor alle betrokkenen zeer prettig.

Hoe simpel het ook klinkt: onze mensen hebben passie voor hun werk en dit enthousiasme zie je terug in onze succesvolle resultaten! Bovenal is Pandomo Makelaars een makelaar met een gezonde dosis Groningse nuchterheid. We willen ons werk gewoon goed doen. En dat maakt ons al jarenlang een betrouwbare partner.”

Team Nieuwbouw

Piet Cazemier

Nico Nijenhuis

Helene Klein

Marlies Wierenga

Contact

Interesse?
Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.