Plegt-Vos

Plegt-Vos is een familiebedrijf met een rijke ondernemerstraditie. De cultuur is open, de lijnen zijn kort en het gevoel van verantwoordelijkheid is groot. Al ruim 115 jaar passen we ons aan aan de  veranderende omgeving. Dat doen we met een gezonde dosis ambitie en de nodige daadkracht.

Dat dit prima past bij projectontwikkelaar MWPO, hebben we al bewezen. We werken met veel plezier samen aan Merckt aan de Grote Markt in Groningen. Toen we opnieuw door MWPO gevraagd werden voor een toonaangevend project in de Groningse binnenstad, hoefden we dan ook niet lang na te denken.

Nu en in de toekomst
Wij adviseren, ontwikkelen, realiseren én beheren onroerend goed. Dat doen we voor een grote en uiteenlopende groep opdrachtgevers in Nederland. Kennis van mensen is daarbij cruciaal. We ontwikkelen en bouwen immers voor mensen. Voor hen bedenken we slimme en toekomstgerichte oplossingen. We denken daarin mee en we denken vooruit. Zo werken we samen aan het optimale woon-, werk- en leefklimaat.

Samen staan we sterk
Plegt-Vos is al in een zeer vroeg stadium bij het project Mercado betrokken. Daardoor zijn er bouwtechnisch en economisch zeer complete woningen ontstaan. Door deze prettige samenwerking met veel wederzijds respect kunnen wij een efficiënt bouwproces gaan realiseren. Waarbij kwaliteit en doorlooptijd voorop blijven staan.

Woningborg: kwaliteit
Onze woningen worden gerealiseerd volgens de normen en voorwaarden van de Woningborg Garantie- en Waarborgregeling. Als Erkend Woningborg Aannemer beschermen wij onze klanten tegen uiteenlopende risico’s. Daarnaast geven wij een Woningborg garantie. Zo zijn onze klanten optimaal beschermd en dat geeft een goed gevoel.

Mercado Kopersbegeleiding
Het kopen van een woning is niet iets wat je elke dag doet. En daarom nemen wij de kopers graag mee in elke fase van de bouw. We vertellen wat we gaan doen en we informeren over de voortgang.

Met illustratieve foto’s, een filmpje of een webcam kunnen de toekomstige bewoners het bouwproces live volgen. Gewoon thuis, vanaf de keukentafel of ’s avonds op de bank. Als er echt iets te zien is, of we hebben wat te vieren, dan ontvangen we de kopers graag op de bouwlocatie.

Contact

Interesse?
Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.